MISSION

Visionen, missionen og værdisættet - er sammen med strategien, det der bestemmer, hvordan en virksomhed skal fremstå. Skriftsnit, farver og formgivning er nogle af de æstetiske virkemidler, der profilerer virksomheden - både helt konkret, men også i folks opfattelse. Derfor er det vigtigt, at designet har udspring i virksomhedens mission. Lad os producere en kommunikationsplatform, hvor netop din virksomheds stil og tone fastlægges...

 

VISION

Vores vision er at definere din vision - og hjælpe dig med at nå din virksomheds mål. Hvem er din målgruppe, hvad er dit budskab, koncept og idé? Vi tager gerne et medansvar i din virksomhed - for den strategiske udvikling af forretning, mennesker og teknologi. Vores holistiske indfaldsvinkel til alle markedsføringsstrategier har altid udspring i modellen om integreret kommunikation.

 

VORES BUREAU

Mange reklamebureauer er bare for dyre - hos Ole Fly får du noget for pengene. Vi er et reklamebureau med jyske værdier og mentalitet, som arbejder ud fra æstetisk og simpelt skandinavisk design og stil. Vi vover den påstand, at vores kunder får et eksklusivt og professionelt design til discountpriser - i forhold til mange andre reklamebureauer.